Táplálkozás

Carotenoid Complex 90 kapszula 3×1

A karotinok – néha a természet színes krétáinak is hívják őket – a növények színes pigmentjeinek népes családját jelentik, melyek közül sok az A-vitamin előfutára. A karotinok adják a paradicsom piros, a sárgarépa narancssárga, vagy a tök sárga színét. De a zöld növényekben is jelen vannak, mint pl. a spenót, amelyekben a zöld klorofil elfedi őket. Körülbelül 600 féle karotint ismerünk, ezek közül 50-60 féle van jelen élelmiszereinkben, és 15 féle a mi termékünkben.
A GNLD Carotenoid Complex az első és egyetlen termék, amely a karotinok lehető legszélesebb spektrumát tartalmazza természetes táplálékkiegészítő formájában. Minden egyes kapszula egy karotinokban gazdag optimális adag gyümölcs vagy zöldség karotinoid tartalmának felel meg.

Flavonoid Complex 60 tabletta 2×1

Táplálkozásunk során a szükséges flavonoidokat elsősorban gyümölcsökből és zöldségekből merítjük. A citrus- és bogyófélék különösen gazdagok flavonoidokban. Elsődleges szerepük abban áll , hogy védő antioxidánsként hatnak a sejtek belsejében és a sejtek körüli vizes részekben, és a testnedvekben, mint például a vérben. Korábban már publikált kutatási eredményekre támaszkodva a GNLD egy olyan táplálékkiegészítőt fejlesztett ki, amely flavonoidokból és származékaiból ugyanakkora mennyiséget tartalmaz, mint egy adag zöldség vagy gyümölcs. Ilyen pl. a cékla, a piros és fekete áfonya, bodzabogyó, grape-fruit, a vörös- és feketeszőlő, a zöld tea, a citrom, a narancs és a málna.

A Flavonoid Complex, tehát úgy lett kifejlesztve, minden tabletta ezekből a tápanyagokból álló egy-egy adagnak feleljen meg. Az alapanyagokat nagy gonddal válogattuk, úgy hogy a flavonoidok családjának minden tagját tartalmazza. Azaz:

Antocián
Ez a sötét bíborszínű összetevő a feketeszőlőben, a céklában, a hagymában és a bodzabogyókban fordul elő a természetben.

Katechin
A csoportba a katechin, az epigallokatechin, az epikatechin és a szemcsés epigallokatechin tartozik. Tulajdonképpen ezek a zöldteában megtalálható polifenolok. Némely gyümölcs, mint például az alma is tartalmaz katechint.

Ellagsav

Szoros kapcsolatban van a flavonoidok családjával, és rendkívül nagy mennyiségben fordul elő a bogyókban, ugyanakkor a diófélékben is meglelhető.

Flavonoid

Ebbe a csoportba az apigenin és a luteolin tartozik. Flavon a déligyümölcsökben, a vörös szőlőben és a hüvelyesekben fordul elő alegnagyobb mennyiségben.

Flavonol
Ezt a csoportot a kvercetin, a kempferol és a miricetin alkotják. A flavononok sok gyümölcs és zöldség alkotóelemei, mint a zöld kel, spenót, a narancs és a citrom.

Flavononol
Az heszperidin, a neoheszperidin és a naringin tartoznak ide. Flavononol a déligyümölcsökben – narancs, citrom, grape-fruit – fordul elő a legnagyobb mennyiségben.

Cruciferous Plus 60 tabletta 1×1

A kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek rendszeres fogyasztása jótékony hatású. Számos közegészségügyi szervezet ajánlja a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztását. A keresztesvirágúakból kivont izotiocianinok, az izoflavonokkal, terpénekkel és kalkonokkal együtt képesek a szervezetben jelen lévő vagy oda kívülről bejutott vegyi anyagokat és nem kívánatos molekulákat semlegesíteni, eltávolítani, ezáltal a természetes védekező képességet erősíteni.
Egy olyan teljes és technológiailag fejlett terméket akartunk kidolgozni, amely a fent említett összetevők minden jó tulajdonságát kihasználja. Célunk elérése érdekében, először is az erre vonatkozó több mint 20 év kutató munkáját vettük alapul, és beazonosítottuk a kulcsfontosságú tápanyagokat. Úgy dolgoztuk ki exkluzív Cruciferous Plus elnevezésű termékünket, hogy az a következő keresztesvirágúak családjába tartozó növények keverékéből álljon: retek, zöld káposzta, fekete mustár, barna mustár, zsázsa.
Könnyebb azt tanácsolni, hogy fogyasszunk a kelbimbóból, brokkoliból, zöld káposztából szervezetünk számára fontos napi mennyiséget, mint ennek a tanácsnak eleget tenni. A naponta szükséges fitonutriensek elfogyasztása ma mégis könnyebb, mint valaha. Egy tabletta a Cruciferous Plusból pótolja az étkezési rossz szokásaink következtében fellépő hiányt.

3+2+1 program

A fenti 3 készítmény együttes alkalmazása hatékony a pikkelysömör kezelésében

Megrendelem

Kiegészítő terápia a még nagyobb hatékonyság elérésére

Wheat Germ Oil with vitamin E 100 kapszula

A GNLD a legjobb E-vitamintartalmú táplálékkiegészítőt kínálja, amelynek számos előnyös tulajdonsága van: az egész E-vitamin családot tartalmazza, tokoferolokat és tokotrienolokat, úgy, ahogy azok az élelmiszerekben természetes formájukban jelen vannak.
Például az emberi táplálékláncban az alfa-tokoferol nem önmagában van jelen, a legtöbb táplálékkiegészítőben viszont mégis így található meg. A természetben az alfa-tokoferol az E-vitamin család többi tagjával együtt van jelen ilyen a béta-, gamma-, delta-tokoferol, és az alfa-, béta-, gamma-, és delta-tokotrienol. A mi táplálékkiegészítőinkben megtalálható tápanyagok mind kizárólag teljes értékű élelmiszerekből származnak. Ennek eredménye egy olyan táplálékkiegészítő, amely többféle természetes eredetű tápanyagot tartalmaz, és komplettebb védelmet biztosít, mintha csak önmagában alfa-tokoferolt tartalmazna.
Tiszta búzacsíraolajt tartalmaz.
A szintetikus E-vitamint petrolkémiai elemek felhasználásával állítják elő, de a GNLD természetes E-vitaminja kizárólag tiszta búzacsíraolajt tartalmaz. A búzacsíraolaj az E-vitamin család mind a 8 tagját tartalmazza, kiváló alfa-tokoferol forrás, egy táplálékkiegészítő számára ez az elsőszámú alapanyag. A búzacsíra szemeket az olaj elnyeréséhez hidegen préselik, majd ehhez adnak egy nagyon hatékony toko-ferol és toko-trienol keveréket, amely szójából kivont tiszta, természetes és koncentrált alfa-tokoferolt tartalmaz. A hidegen préselés és a szinte már művészi szinten űzött zsírkivonási technikák teszik ezt a terméket maximálisan hatékonnyá.
A természetes és koncentrált alfa-tokoferol optimalizálja a sejtek tápanyagfelvételét. A mi természetes alfa-tokoferol koncentrátumunk biztosítja, hogy minden egyes kapszula 10 mg jó minőségű E-vitamint tartalmaz.

Omega-3 Salmon Oil Plus
A kutatások azt igazolják, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak táplálkozásunkban, főleg két, a halolajban előforduló, az EPA (eikozapetaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav).
A mai kutatások nemcsak megerősítik az EPA és a DHA szerepét, hanem még az is beigazolódott, hogy egy teljes omega-3 zsírsav család létezik, összesen 8, melyek az optimális tápértéket szolgáltatják. Ez a rendkívül fontos omega-3 zsírsav lánc az ALA-val kezdődik (alpha linolén sav) és a DHA-val végződik (dokozahexaénsav), hat más tagot is beleértve. Mindegyiknek sajátos biokémiája van, és szinergista módon működik a család többi tagjával.
Az egészségügyi szervezetek Európában azt javasolják minden felnőttnek, hogy naponta 2-3 alkalommal fogyasszon halat egészsége érdekében. Sajnos ezt nagyon kevés ember tartja be. Az emberek többsége hetekig sőt hónapokig nem fogyaszt omega-3 zsírsavat tartalmazó halat. Arról nem is beszélve, hogy olyan halat is fogyasztunk, ami környezeti szennyeződéstől sem mentes néha. A terhes nők, akiknek több szüksége lenne az omega-3 zsírsavakra, furcsa módon azt a tanácsot kapják, hogy a Balti-tengerből származó halak fogyasztását mellőzzék, mert nagyon magas a szennyezettségi kockázat.
A GNLD segít a nem megfelelő omega-3 zsírsav bevitel problémájának a megoldására egy új és egyedi termékkel, a Omega-3 Salmon Oil Plus-szal. Tiszta és hatásos, az Omega-3 Salmon Oil Plus az omega-3 családba tartozó 8 tag jótékony hatását szolgáltatja, minden adag teljes omega-3 zsírsav kiegészítést biztosít.

Formula IV Plus 60 capsules

A szakemberek egyetértenek abban, hogy a különböző vitaminok és ásványi anyagok önmagukban nem tudják biztosítani a kiegyensúlyozott, helyes táplálkozást. Számos más olyan fontos tápanyag létezik, amelyek szintén rendkívül fontos szerepet játszanak az optimális egészségi állapot fenntartásában. Ilyenek többek között a fitonutriensek és a nyomelemek, amelyek létfontosságúak szervezetünk biokémiai működésének szempontjából. Az eredeti Formula IV formulát az ötvenes években fejlesztették ki az első olyan étrend-kiegészítőként, amely vitaminokat, ásványi anyagokat és fitonutrienseket (köztük esszenciális lipideket és szterolokat) is tartalmaz.

A Formula IV Plus egy újabb fontos mérföldköve volt hagyományosan kiváló tudományos munkánknak. Vasmentes formulája hozzájárul más ásványi anyagok – mint például a cink – hatékonyságának növeléséhez. A Formula IV Plus ezenkívül tartalmaz még Tre-en-en Gabonakoncentrátumot, amely az elmúlt évtizedekben már az egész világon bebizonyította hatékonyságát a tápanyagbevitel támogatásában.

You can leave a response, or trackback from your own site.