Igyon iszapot!

A TRINKMOOR, több mint 350 növény hatóanyagait, vasat és huminsavat tartalmazó ivókúra a szervezet védekezőképességének fenntartására.
Méregtelenítésre és a szervezet elsavasodási folyamatainak visszafordítására kifejlesztett alpesi iszap készítmény. Kiváló hatása van a mozgás szervrendszerre, az emésztő és kiválasztó szervekre is.
A készítmény kúraszerű fogyasztása javasolt naponta 2×1 evőkanállal reggeli után és késő délután 1/8 liter vízzel esetleg gyümölcslével hígítva és gyógynövénykivonatokkal kombinálva is.
A termék 245 ml és 1000 ml-es kiszerelésben kapható, amely 1000 ml-es kiszerelésben 50 napos kúrára, a 245 ml-es kiszerelés 12 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.
A felhasznált alpesi iszap Közép Európa legjobb minősített iszapkészletéből származik. Huminsavakat, illóolajokat, telített és telítetlen zsírsavakat és nyomelemeket is tartalmaz, amelyek együttesen kitűnő hatásúak.
Külsődleges iszap- és fürdőkúrák kiegészítésére is kiváló választás, mert az ivókúra fogyasztása hozzájárul a kozmetikai iszapkezelések eredményességéhez.
A készítmény kúraszerű fogyasztása javasolt naponta reggel és este vízzel, esetleg gyümölcslével hígítva, hat héten keresztül.